Loading...

PROČ JE ROZUMNÉ UZAVÍRAT SMYSLUPLNÁ OBCHODNÍ PARTNERSTÍ A KOHO VÁM CHCEME PŘEDSTAVIT?

31.05.2024

Smysluplné partnerství EVOLVE s TSP Data

Společnost DEV PACK a její vlajková loď - nová značka EVOLVE, poskytuje celou škálu konzultantských služeb zaměřených na realizaci udržitelné transformace ve společnostech.  Naši kompletní kondensovanou nabídku můžete najít pod tímto odkazem.

EVOLVE si zakládá na komplexitě, a hlavně kvalitě služeb poskytovaných našim klientům s vysokou odborností, maximálním nasazením a odpovědností za výsledky.

To je také důvod, proč se obklopujeme takovými obchodními partnery, s nimž sdílíme nejen hodnoty firemní a morální, ale díky nimž dokážeme pro naše i jejich klienty společnými silami zajistit maximum toho, co jejich konkrétní situace vyžaduje.

S radostí tak představujeme jedno z takovýchto strategických partnerství, které jsme uzavřeli se společností TSP DATA a.s. 

 

Co nabízí TSP DATA a.s.?
Tvoří pevnou a bezpečnou datovou architekturu s výstupy pro kompetentní a efektivní řízení. Neprodávají produkty v krabici! Poskytují komplexní řešení a služby pro manažerské efektivní rozhodování. Řídí rizika a šetří náklady vaší společnosti. 

Co za novinky nabízí TSP DATA a.s.? 

Observability 360 je jedním z nadčasových řešení, řekněme váš nový a funkční řídicí kokpit realizovaný na míru potřebám vaší společnosti, který vám umožní:

  • Efektivní řízení klíčových dat z jednoho místa bez potřeby dalších podpůrných reportů
  • Získávání dat v reálném čase, optimalizaci procesů a předcházení dopadům možných rizik
  • Rychlou implementaci bez zásadních změn ve vaší organizaci
  • Variabilitu pohledu na data, možnosti nejrůznějších provazeb mezi systémy, příležitost k zazoomování konkrétního jednoho čísla a ukazatele stejně jako manažerský tedy řídící pohled z hora
  • Observability 360 nabízí skutečně podhled na vaši společnost kolem dokola, tedy z 360 stupňů a dokáže vás na blížící se rizika upozornit dřív, než nastanou.

Co přináší naše partnerství?

Spojením sil EVOLVE a TSP Data vytváříme silný tým, který vám nabízí široké spektrum služeb, od optimalizace projektových a procesních řízení až po pokročilá IT monitorovací a bezpečnostní řešení a dokážeme mnohem víc.

Díky našemu spojení klient dostává efektivně fungující spojení precizní procesní a business analýzy požadavků klienta a jeho uživatelů až po přesně vyhotovené a perfektně fungující technické řešení, které na první dobrou uspokojí požadavky klienta.  Díky naší funkční symbióze a sehranosti našich týmů šetříme čas a peníze za opakované korekce business nebo procesních analýzy, korektury v technické či následně uživatelské dokumentaci, stejně jako hledáním vhodného technického řešení atp. 

Výhody pro členy platformy HELAS

Pro všechny členy agentury HELAS poskytujeme úvodní hodinovou konzultaci k vašemu tématu ZDARMA a následně 10 % slevu na vstupní business a procesní analýzu realizovanou odborníky z EVOLVE.

Kontakty: +420 602 532 483, evolve@devpack.czdagmar.polachova@devpack.cz

 

Další články

OCENĚNÍ ČESKÝCH PODNIKATELEK

Ocenění Českých Podnikatelek stojí na Vaší straně. Vnímáme Vaše potřeby, hledáme řešení a poskytujeme informace a inspiraci.

Auditor

Logo - ECOVIS FACTA

Hlavní partner

Logo - Microsoft

Partneři

Logo - Auto Průhonice - autorizovaný dealer vozů Volvo
Logo - ASOCIACE MALÝCH A STŘEDNÍCH PODNIKŮ A ŽIVNOSTNÍKŮ ČR
Logo - Alukov
Logo - Barna Medical s.r.o.
Logo - BEWIT
Logo - ČSOB
Logo - ETERNAL by Helena
Logo - EVOLVE
Logo - DANDELION
Logo - DOBRÁ TISKÁRNA
Logo - IDC - FOOD, s.r.o.
Logo - IN-EKO TEAM s.r.o.
Logo - Kv.Řezáč, s.r.o.
Logo - Mediarex Communications
Logo - Nadační fond Jany Zimové
Logo - OGILVY
Logo - Photodienst Brno
Logo - RESPILON
Logo - TALERS
Logo - VERE PRAGUE
Logo - ZÁMEK LOUČEŇ

Dodavatelé

Logo - Dermacol
Logo - VINAŘSTVÍ MALÁNÍK – OSIČKA s.r.o.
Logo - BERGL DIAMONDS

Mediální partner

Logo - AGE
Logo - POSITIV Business & Style
Logo - Franchising.cz
Logo - TRADE NEWS
Logo - Inpublic Group
Logo - EPRAVO.CZ
Logo - ČR PLUS
Logo - HORIZONT POINT
Logo - RF HOBBY
Logo - MADAM BUSINESS
Logo - BRANDS & STORIES
Logo - BusinessInfo.cz