Loading...

Inspirujte se ETERNAL VÁNOCEMI, naším vlastním brandem. Merchandising, který těší.

08.12.2023

V rámci našich kreativních merchandisingových produktů, které jsme pro Podnikatelskou platformu Helas vytvořili, máme speciálně zvýhodněné vánoční balíčky „Eternal Vánoce“. Mají spíše neveřejnou formu, jsou totiž určené pro vás - členy a přátele našich klubů a Podnikatelské platformy Helas.  Nabídka platí až do konce roku 2023 nebo do vyprodání zásob. Jedná se o unikátní a originální produkty z oblasti zdraví, krásy, wellness a také umění.

Produkt ETERNAL GODDESS je plný výživných látek, neobsahuje parabeny ani vodu. Má řadu unikátních vlastností, vyživuje a zároveň zklidňuje pokožku. Jeho hlavní složka mandlový olej je vhodný pro každou pokožku zvláště pro tu citlivou. Zařaďte Oleogel do své ranní i večerní rutiny, užijte si pocit vyživené a hebké pleti po celý den i noc.  Budete se cítit jako Bohyně.
Kupte jeden a druhý oleogel od nás obdržíte jako dárek.

Výjimečná kávová kolekce ETERNAL FLOWER COFFEE COLLECTION je tvořena čerstvě praženými kávovými zrny (technologie „fluid blend“) spolu s esencemi, bylinkami a květinami. Má výjimečnou chuť a aroma a může mít až terapeutické a další pozitivní účinky pro tělo a mysl.
Ke kávě dle svého výběru obdržíte jako dárek HRNEČEK v odpovídajícím designu a ZÁPISNÍK „Power Flower“ nebo elegantní DÓZU na kávu.

Motiv naší platformy, Hrdý lev se stal součástí kolekce MEMORY SILVER COIN HRDÝ LEV. Pokud máte pocit, že se hříva lva podobá mapě naší země, tak jste se nemýlili. I tato idea se promítla do designu, navíc charakterizuje vizi a hlavní myšlenku platformy - Budujeme hrdé Česko. I pro naši druhou pamětní minci jsme zvolili známý motiv a sice naši klubovou mandalu, vznikla tak MEMORY SILVER COIN VĚČNÁ HOJNOST. O spolupráci jsme požádali dlouholetého partnera - Českou mincovnu, garantujeme tedy vysokou kvalitu provedení. 
Ke stříbrné minci Hrdý lev nebo Věčná hojnost od nás dostanete tělový oleogel Eternal Goddess 50ml jako dárek.

Prostřednictvím trojice knih rozhovorů s úspěšnými českými podnikateli se snažíme ukázat, že cesta k úspěchu nemusí vždy vést rovně a přímo na vrchol. Často bývá plná zvratů, odboček a těžkostí, které je potřeba prožít a překonat. Pokud ovšem člověk v sobě najde dost vůle, síly a odhodlání, dostaví se úspěch a poznání, že má smysl se snažit překonávat těžkosti. Témata se prolínají všemi třemi díly knižní trilogie SVOU VLASTNÍ CESTOUMost k úspěchu – Co dokáže úspěch – Naplněná vize.  
K trojici knih vypovídající prostřednictvím příběhů českých podnikatelů a podnikatelek o odvaze člověka od nás získáte jedno balení kávy dle svého výběru.

Lev jako král zvířat a symbol hrdosti. Není potřeba vyzdvihovat jeho charakter a symboliku s ním spojenou. Pokud máte pocit, že se hříva lva podobá mapě naší země, tak jste se nemýlili. I tato myšlenka se promítla do designu originální kolekce HRDÝ LEV.
Ke šperku z této kolekce, která vznikla ve spolupráci s Bergl Diamonds, od nás dostanete tělový oleogel Eternal Goddess 50ml nebo jedno balení kávy dle svého výběru jako dárek.

Unikátní kolekce ručně vytvořených šperků TAO FLUENTIA – Cesta božské hojnosti vznikla ve spolupráci s Bergl Diamonds. Název kolekce TAO FLUENTIA, cesta božské hojnosti v sobě spojuje energii a moudrost dvou odlišných kultur, dva jazyky slouží k vyjádření jedné myšlenky. Cesty mikrokosmu a makrokosmu. 
Ke šperku z kolekce Tao Fluentia od nás dostanete tělový oleogel Eternal Goddess 50ml nebo jedno balení kávy dle svého výběru jako dárek.

Olejový parfém ETERNAL ABUNDANCE – Věčná hojnost je promyšlenou mystickou kombinací 45 složek esenciálních olejů, jejichž kombinace se dotýká samotné vnitřní podstaty člověka.
K olejovému parfému Eternal Abundance – Věčná hojnost od nás obdržíte jako dárek obrázek mandaly (15x15cm).

ETERNAL HOLISTIC CARE Health & Beauty Drink. Speciálně připravená směs pečlivě vybraných druhů superovoce společně s dužinou plodů afrických stromů a prémiovým kolagenem vytváří unikátní kombinaci zcela přírodních účinných látek. Beauty drink nejen že skvěle chutná, ale také pozitivně působí na fyzické zdraví, vitalitu i psychiku. Jedinečným způsobem podporuje rovnováhu trávícího traktu a přispívá k regulaci tělesné hmotnosti.
K měsíční kúře Eternal Holistic Care Health & Beauty Drink od nás obdržíte jako dárek Beauty Drink -týdenní kúru.

Více informací k jednotlivým produktům naleznete nebo na www.eternalbyhelena.cz. Celkový výtěžek z tohoto prodeje je věnován na rozvoj myšlenky Budujeme hrdé Česko a aktivit Podnikatelské platformy Helas.

Další články

OCENĚNÍ ČESKÝCH PODNIKATELEK

Ocenění Českých Podnikatelek stojí na Vaší straně. Vnímáme Vaše potřeby, hledáme řešení a poskytujeme informace a inspiraci.

Auditor

Logo - ECOVIS FACTA

Hlavní partner

Logo - Microsoft

Partneři

Logo - Auto Průhonice - autorizovaný dealer vozů Volvo
Logo - ATIRA CZ, spol. s r.o.
Logo - ASOCIACE MALÝCH A STŘEDNÍCH PODNIKŮ A ŽIVNOSTNÍKŮ ČR
Logo - Barna Medical s.r.o.
Logo - BEWIT
Logo - ČESKÁ MINCOVNA
Logo - ČSOB
Logo - Esthé – klinika plastické chirurgie
Logo - ETERNAL by Helena
Logo - ETERNAL ESSENCE - HARMONY HEALTH & SOUL
Logo - EVOLVE
Logo - DANDELION
Logo - DOBRÁ TISKÁRNA
Logo - INCA COLLAGEN
Logo - IDC - FOOD, s.r.o.
Logo - IN-EKO TEAM s.r.o.
Logo - Kv.Řezáč, s.r.o.
Logo - Nadační fond Jany Zimové
Logo - OGILVY
Logo - Photodienst Brno
Logo - RUTEX CZ, s.r.o.
Logo - TALERS
Logo - VERE PRAGUE
Logo - ZÁMEK LOUČEŇ

Partneři slavnostního dne

Logo - Skanska Residential a.s.
Logo - ORLEN UNIPETROL
Logo - AGRA GROUP
Logo - SIKO KOUPELNY a.s.
Logo - SAXO, spol. s r.o.
Logo - TECHNOAQUA
Logo - MEDICAL PLUS, s.r.o.
Logo - BUSINESS KLUB UKRAJINA
Logo - KOLORKY
Logo - TROX Tech-Trade, s.r.o.
Logo - LUBRICANT s.r.o.
Logo - ASS TRUCK s.r.o.

Dodavatelé

Logo - Dermacol
Logo - VINAŘSTVÍ MALÁNÍK – OSIČKA s.r.o.
Logo - BELLES FLEURS
Logo - BERGL DIAMONDS
Logo - JAPONSKÁ RÝŽE
Logo - MY JAPAN
Logo - SMART WALLS

Mediální partner

Logo - AGE
Logo - Franchising.cz
Logo - TRADE NEWS
Logo - Inpublic Group
Logo - EPRAVO.CZ
Logo - DENÍK
Logo - ČR PLUS
Logo - HORIZONT POINT
Logo - MADAM BUSINESS
Logo - BRANDS & STORIES
Logo - BusinessInfo.cz